utorak, 10. siječnja 2012.

"Ja sam skitnica"

Pomalo se vraćam ovoj internet sceni obnavljajući sve svoje stare stranice. Ali ovaj ih put neću voditi ja već dajem drugim ljudima da ih vode. Odlučio sam podijeliti 10 internet stranica "neznancima" s ciljem da stranice ponovo profunkcioniraju. Sebi sam ostavio samo ovaj blog i jednu stranicu koju održavam već jedno duže vrijeme, a gdje se objavljuju svakodnevno nagradne igre.

Gledajući popis stranica koje sam vodio shvatio sam da sam s godinama lutao u različita područja. Tako sam započeo sa stranicom koja se bavila kuhinjom i jelima koja se brzo mogu spremiti. Zatim sam jedno vrijeme pisao o računalima i informatici te mi je ti bio prvi ozbiljniji web projekt kojeg sam pokrenuo. Slijedio je pokušaj udruživanja svih pjesnika amatera pod jednom zajedničkom stranicom zanimljivog naziva "Pišem poeziju...". Ovo je bio projekt koji se jako raširio i doživljavao je veliku popularnost, ali je propao zbog mog nemara.
Nakon kratke pauze ponovo sam stvorio novi projekt koji je trebao biti namijenjen obrazovanju i pružanju pomoći učenicima osnovnih i srednjih škola. Tu sam okupio vrlo perspektivan tim koji se nakon nekog vremena raspao jer članovi nisu nalazili svoju korist u tome projektu. Usporedno tome rastao je jedan od meni najdražih projekata koji je bio namijenjen isključivo zabavi i sportskim fanaticima. Naime, napravio sam stranicu na kojoj sam objavljivao zanimljive i nespretne sportske trenutke.
Prije nekih godinu dana nastala je web stranica na kojoj se mogu nači nagradne igre koje su u tijeku ili koje se već završile. Na tom području brzo se razvila konkurencija, ali ta stranica i danas ima dobru posjećenost i donosi dobre rezultate. Sljedio je pokušaj stvaranja dvaju stranica koje bi služile isključivo zabavi a tematika im je bila: vicevi i igrice. Ti projekti još nisu zaživjeli, ali možda se to uskoro promjeni.

I evo stigao sam i do samog kraja popisa gdje se nalazi sajt na kojem možete pronaći najnoviju glazbu i nove glazbene talente. Taj projekt je također tek u početnoj fazi i još nije stekao publiku.

I na kraju moj najnoviji, ali i najstariji projekt je ovaj blog kojeg sam vodio prije neke 3 godine i od kojeg sam odustao zbog raznih razloga. Sada sam ga ponovo aktivirao, ali sam krenuo od samoga početka. Svi dosadašnji postovi su izbrisani i okrenuta je nova stranica.

Kroz ovaj saže može se vidjeti kako sam velika skitnica jer se nigdje nisam dugo zadržao. No, tko zna? Možda se aktiviram na nekom starom projektu i oživim ga te postignem neki uspjeh s njim.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India